Mogen we u behandelen?

Mogen we u u behandelen?

Voor alle patiënten dient triage te worden verricht om Covid-19 verdachte risicogevallen uit te sluiten.

Covid-19 verdachte symptomen zijn: (neus)verkoudheid, hoesten, kuchen of niezen, loopneus, keelpijn, verhoging (= tot 38 graden) of koorts, kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen, reuk- en/of smaakverlies, moeheid, je ziek voelen en/of diarree.

Wat betekent dit praktisch:
๏ Covid-19 (verdachte) patiënten kunnen niet behandeld worden door de osteopaat. Wanneer een behandeling niet mogelijk is op afstand proberen we u te voorzien van advies en verwijzen we u indien noodzakelijk door naar de juiste discipline.
๏ Niet (verdachte) Covid-19 patiënten kunnen alleen op basis van een positieve triage worden behandeld. De patiënt die zelf Covid-19 heeft doorgemaakt maar meer dan 24 uur geheel symptoomvrij is, kan op basis van de RIVM richtlijnen behandeld worden, maar wij zullen hier wat strenger beoordelen.
๏ Indien u in de afgelopen 10 dagen heeft gereisd in een gebied met een oranje of rode kleurcode, conform het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken, dan moet u het advies van thuisquarantaine volgen en mag u in deze periode niet naar de osteopaat.

Mocht u op de dag van de afspraak nog Covid-19 verdachte symptomen krijgen of mocht u twijfelen neem dan contact op met de praktijk. De afspraak wordt dan kosteloos verzet. Veilig behandelen staat zoals altijd op de voorgrond.

We willen u vragen om met aanvullende hygiënemaatregelen rekening te houden. Zou u een GROTE (BAD)HANDDOEK mee willen nemen?

Met zorgzame groet, Bernard van Engelen en Frans van Poppel