Nieuwsbrief NVO

Bouw mee aan een videowall met testimonials

Niets zo waardevol als een goede testimonial! Helemaal nu, nu onze patiënten geen toegang hebben tot osteopathie. Maar ook voor straks, om de praktijk weer onder de aandacht te krijgen en houden. Doe mee, schiet een filmpje en stuur dit op.

“Onze klachten kunnen niet wachten” – geef onze patiënten een stem èn gezicht
Geregeld krijgt het NVO de vraag van leden of ze een bijdrage kunnen leveren aan onze naamsbekendheid. Nu, we gaan iets bouwen voor u en met u. Maar eerst zullen we uw hulp hard nodig hebben. We willen onze patiënten voor de camera laten vertellen wat ze van ons vinden, dat ze ons nodig hebben en waarom ze voor osteopathie kiezen. Deze gefilmde testimonials komen prominent op de website van het NVO, als ware een videowall. Maar daar blijft het niet bij, het NVO gaat ze ook onder de aandacht brengen via haar socialmediakanalen en richting VWS en politici. Lees hieronder wat er gaat gebeuren en wat u kunt doen.

Hoe werkt het?
Maak een kort filmpje waarin u als patiënt antwoord geeft op onderstaande vragen:

WIE HEEFT U VERWEZEN? En WAAROM OSTEOPATHIE? Met andere woorden: wat maakt Osteopathie onderscheidend van andere zorg?

Om de boodschap zo duidelijk en sterk mogelijk over te laten komen is het belangrijk dat iedereen zich aan de volgende voorschriften houdt:

1. Zorg voor een rustige achtergrond. Heel geschikt is een effen achtergrond, minder geschikt is bijvoorbeeld een boekenkast.

2. Het filmpje moet “staand” opgenomen worden, telefoon rechtop houden dus en niet in landscape.

3. De persoon die wordt gefilmd moet vanaf onderkant borst t/m kruin van het hoofd in beeld zijn. Dit komt neer op een onderlinge afstand van ongeveer 1 meter.

4. Het filmpje dient kort te zijn, maximaal 20 seconden, en bestaat alleen uit het antwoord (later krijgt de kijker de vraag onder in het beeld te zien).

5. Vriendelijk verzoek om na het starten van de opname 2 seconden te wachten met het antwoord.

6. Het filmpje is bedoeld voor de gehele beroepsgroep. Zorg er dus voor dat er geen namen van therapeuten en/of praktijken in genoemd worden.

7. Tip: bereid eerst goed het script voor.

8. U moet een toestemmingsformulier ondertekenen voor het gebruik van het materiaal. Stuur deze mee met het opgenomen filmpje. Let op: we kunnen niet plaatsen zonder verklaring en dat is zonde van alle moeite.

Stuur uw filmpje en het toestemmingsformulier zo spoedig mogelijk naar info@osteopathie-helmond.nl. Wanneer de filmpjes binnen zijn kunnen wij ze uploaden en laten plaatsen op een zogenaamde landingspagina. Uw filmpje komt tussen de anderen te staan waardoor er een videowall ontstaat. Uiteindelijk komen ze prominent in beeld op de website van het NVO. Ieder filmpje apart kan het NVO inzetten op haar socialmediakanalen om zo meer bezoekers naar haar website trekken. Dit vergroot nog meer de bekendheid en hierdoor krijgen onze patiënten nog meer een stem. En een gezicht! Laat dit een mooie start zijn van het bouwen van een sociaal platform.

Deze landingspagina met videowall krijgt een eigen URL waardoor deze gemakkelijk gedeeld kan worden. Dezelfde URL kunnen we later ook gebruiken voor onze eigen website.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op!