Actueel

Wij proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

5 oktober 2021 Tariefverhoging per 1 januari 2022

Per 1 januari 2022 wordt ons behandeltarief €105,-. Onze laatste tariefverhoging dateerde nog van 1 januari 2013.

Lees Meer

8 augustus 2021 Vakantie week 32

VAKANTIE: In week 32 (van 9 tot en met 13 augustus) zijn we gesloten in verband met vakantie. Voor acute klachten kunt u het best contact opnemen met uw huisarts. We zullen onze voicemail en mail in deze week zo goed mogelijk bij houden. Het kan echter zijn dat u wat langer moet….

Lees Meer

15 juni 2021 Praktijk alleen te bereiken via eigen ingang

Ons bedrijfsverzamelgebouw wordt momenteel in een nieuw jasje gestoken. Dit betekent dat onze praktijk op 15-06 en 16-06 alleen bereikbaar is via onze eigen (buiten)ingang. Excuses voor het ongemak!

Lees Meer

23 februari 2021 We mogen open

WE MOGEN U VANAF 3 MAART 2021 WEER (VEILIG) BEHANDELEN Eindelijk kunnen wij de zorg verlenen waarop iedereen al zo’n drie maanden zit te wachten.Voorwaarde is wel dat er aan een hygiëneprotocol en andere aanwijzingen van het RIVM wordt voldaan. We hebben samen het triageschema doorlopen en op basis van de positieve uitkomst….

Lees Meer

22 februari 2021 Praktijk weer open?

Praktijk weer open? Morgen is er de persconferentie van minister-president Rutte en minister De Jonge. Iedereen hoopt op versoepelingen, zeker ook voor de osteopathie. Steeds wordt er in de media gesproken over eventuele opening van de kappers, niet over alle contactberoepen. Contact met de minister heeft bevestigd dat er gesproken is over ‘contactberoepen….

Lees Meer

19 februari 2021 Erkenning osteopathie

Internationaal kent Osteopathie steeds meer erkenning. De Osteopathic International Alliance heeft haar ‘global review of osteopathic medicine and osteopathy 2020’ gepubliceerd. Hopelijk dat ook dit bijdraagt aan erkenning in Nederland.

Lees Meer

Nieuwsbrief NVO

Bouw mee aan een videowall met testimonials Niets zo waardevol als een goede testimonial! Helemaal nu, nu onze patiënten geen toegang hebben tot osteopathie. Maar ook voor straks, om de praktijk weer onder de aandacht te krijgen en houden. Doe mee, schiet een filmpje en stuur dit op. “Onze klachten kunnen niet wachten”….

Lees Meer

10 februari 2021 Nieuwsbrief NVO

We mogen helaas ook niet behandelen bij medische noodzaak Publicatiedatum: 10-02-2021 Nota bene de Rijksvoorlichtingsdienst is verantwoordelijk voor de verwarring door te antwoordden dat “als u kunt aantonen dat de behandeling een medische noodzaak heeft, mag u deze inderdaad uitvoeren”. We hebben het geverifieerd en het is onwaar. Collega’s uit het alternatieve zorgveld….

Lees Meer

5 februari 2021 Nieuwsbrief NVO

Nieuw voorstel met CEN/NEN-norm als troef vindt geen gehoor bij de minister. Beste leden, Vorige week hebben we samen met de chiropractoren een voorstel gedaan aan VWS om de praktijken toch te open. Insteek was om te zoeken naar een andere definitie waardoor het aantal therapeuten dat extra aan het werk zou gaan ernstig….

Lees Meer

4 februari 2021 Nieuwsbrief NVO

Lockdown tot en met 2 maart: Hoe nu verder? De beroepsvereniging heeft haar uiterste best gedaan voor haar leden en hun patiënten, maar dat heeft (nog) niet tot het gewenste resultaat geleid. Steeds maar weer wordt de lockdown verlengd en steeds wordt het gevoel van onrecht en frustratie groter. Wat kunnen we nog,….

Lees Meer