Actueel

Wij proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

21 maart 2024 22 maart 2024 praktijk gesloten

Op vrijdag 22 maart 2024 bezoeken wij de ‘International Conference: Osteopathy in the Cranial Field’. De praktijk is derhalve gesloten. Voor contact kunt u onze voicemail inspreken of een mail sturen aan (info@osteopathie-helmond.nl). Met leergierige groet, Bernard en Frans

Lees Meer

22 december 2023 Eindejaarssluiting 23 december – 2 januari

Van 23 december tot en met 2 januari gaan ook wij ons weer opladen voor het nieuwe jaar. Voor contact met de praktijk kunt u het beste even mailen (info@osteopathie-helmond.nl). We zullen wat minder snel reageren dan u van ons gewend bent. We zijn gedurende deze periode telefonisch alleen tijdens kantooruren bereikbaar. De….

Lees Meer

5 december 2023 Vergoedingen Osteopathie 2024

Meer over vergoedingen voor osteopathie 2024 vindt u hier. Wij, Bernard van Engelen en Frans van Poppel, zijn beiden lid van het NVO en geregistreerd bij het NRO en voldoen verder aan alle door verzekeraars gestelde voorwaarden.

Lees Meer

16 oktober 2023 Dinsdag 17 oktober

Op dinsdag 17 oktober hebben we stroomvoorziening via een generator. Dit betekent dat we telefonisch wat moeilijker bereikbaar zijn. We vragen om uw begrip als we wat later reageren.

Lees Meer

29 september 2023 Cursus

Vanwege cursusdeelname is onze praktijk op vrijdag 29 augustus gesloten. U kunt indien u contact wenst het contactformulier op deze site gebruiken of een mail sturen naar info@osteopathie-helmond.nl

Lees Meer

19 september 2023 Wisseling telefoonprovider

Vandaag zijn we telefonisch niet (of moeilijk) bereikbaar vanwege wisseling van telefoonprovider bij onze verhuurder. Excuses voor het ongemak! U kunt ons bereiken via de mail: info@osteopathie-helmond.nl

Lees Meer

10 juli 2023 Verminderde bereikbaarheid vakantieperiode

Onze praktijk is van 28 juli tot en met 18 augustus alleen tijdens kantooruren (8:30-17:00uur) telefonisch bereikbaar. Een telefoniste zal het gesprek aannemen. Een mail sturen kan altijd (info@osteopathie-helmond.nl). In deze vakantieperiode kunnen we niet reageren zoals u van ons gewend bent. Bij acute en dringende klachten neemt u het beste contact op….

Lees Meer

21 juni 2023 Verminderde bereikbaarheid

In verband met verminderde aanwezigheid is de praktijk tot en met 23 juni 2023 telefonisch tijdens kantooruren (8:30-17:00) bereikbaar via onze telefoniste. We zullen deze week minder snel dan u van ons gewend bent op uw berichten (telefonisch of per mail) reageren. Vanaf maandag 26 juni is de praktijk weer normaal bezet.

Lees Meer

17 oktober 2022 Bereikbaarheid week 22 tot en met 30 oktober

In de week van 22 tot en met 30 oktober kunt u ons het beste via de mail bereiken (info@osteopathie-helmond.nl). Bij telefonisch contact tijdens kantooruren zal onze telefoniste uw bericht aannemen en ons op de hoogte stellen. Wij zullen in deze week iets minder snel reageren dan u van ons gewend bent.

Lees Meer

30 augustus 2022 Problemen software update lijken opgelost

De problemen vanwege de software update lijken opgelost. Mocht u nog problemen ervaren dan horen/lezen wij graag van u. Wij informeren onze softwareprovider dan voor het zoeken van de oplossing.

Lees Meer