Actueel

Wij proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

17 oktober 2022 Bereikbaarheid week 22 tot en met 30 oktober

In de week van 22 tot en met 30 oktober kunt u ons het beste via de mail bereiken (info@osteopathie-helmond.nl). Bij telefonisch contact tijdens kantooruren zal onze telefoniste uw bericht aannemen en ons op de hoogte stellen. Wij zullen in deze week iets minder snel reageren dan u van ons gewend bent.

Lees Meer

30 augustus 2022 Problemen software update lijken opgelost

De problemen vanwege de software update lijken opgelost. Mocht u nog problemen ervaren dan horen/lezen wij graag van u. Wij informeren onze softwareprovider dan voor het zoeken van de oplossing.

Lees Meer

29 augustus 2022 Problemen door software-update

Als gevolg van een software-update kan het zijn dat u een rekening van 10500 Euro heeft ontvangen. Mocht dit het geval zijn, neem dan even contact met ons op. We kunnen de juiste rekening genereren. Tevens kan het zijn dat u geen herinnering van uw afspraak heeft ontvangen. Normaal wordt deze 24 uur….

Lees Meer

12 juli 2022 Bereikbaarheid vakantieperiode

Van 28 juli tot en met 14 augustus is vanwege vakantie onze praktijk alleen telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 8:30uur en 17:00. U komt dan in contact met een telefoniste. Zij zal uw boodschap aannemen. Het sturen van een mail naar info@osteopathie-helmond.nl of contact opnemen via ‘direct contact’ op onze website….

Lees Meer

20 februari 2022 Gebruik mondkapjes voor patiënt en behandelaar is vanaf 25 februari niet meer verplicht.

Uit het oogpunt van veilig en verantwoord werken blijft het advies om persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) te gebruiken voor zowel de osteopaat als de patiënt. Het landelijk risiconiveau op dit moment is nog steeds ernstig. De RIVM Uitgangspunten PBM bij verzorging, verpleging of medische behandelingen buiten het ziekenhuis beschrijven het preventief gebruik van PBM, afhankelijk van de besmettingsgraad. Met name….

Lees Meer

19 december 2021 Medisch contactberoepen blijven open

Lees Meer

3 november 2021 Wijziging Coronamaatregelen Contactberoepen

Mondkapjesplicht Patiënt en Osteopaat: Onze regering heeft de maatregelen voor alle contactberoepen aangescherpt. Ons beroepsvereniging heeft de leidraad infectiepreventie COVID-19 hierop aangepast. Vanaf zaterdag 6 november 2021 moeten hierdoor zowel patiënt als osteopaat een mondkapje dragen. Voorafgaande aan de behandeling blijft het noodzakelijk om via een triageschema vast te stellen of tot fysieke….

Lees Meer

5 oktober 2021 Tariefverhoging per 1 januari 2022

Per 1 januari 2022 wordt ons behandeltarief €105,-. Onze laatste tariefverhoging dateerde nog van 1 januari 2013.

Lees Meer

8 augustus 2021 Vakantie week 32

VAKANTIE: In week 32 (van 9 tot en met 13 augustus) zijn we gesloten in verband met vakantie. Voor acute klachten kunt u het best contact opnemen met uw huisarts. We zullen onze voicemail en mail in deze week zo goed mogelijk bij houden. Het kan echter zijn dat u wat langer moet….

Lees Meer

15 juni 2021 Praktijk alleen te bereiken via eigen ingang

Ons bedrijfsverzamelgebouw wordt momenteel in een nieuw jasje gestoken. Dit betekent dat onze praktijk op 15-06 en 16-06 alleen bereikbaar is via onze eigen (buiten)ingang. Excuses voor het ongemak!

Lees Meer