Actueel

Wij proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

1 september 2020 Mogen we u behandelen?

Mogen we u u behandelen? Voor alle patiënten dient triage te worden verricht om Covid-19 verdachte risicogevallen uit te sluiten. Covid-19 verdachte symptomen zijn: (neus)verkoudheid, hoesten, kuchen of niezen, loopneus, keelpijn, verhoging (= tot 38 graden) of koorts, kortademigheid, hoofdpijn, branderige ogen, reuk- en/of smaakverlies, moeheid, je ziek voelen en/of diarree. Wat betekent….

Lees Meer

6 mei 2020 Per 11 mei is de praktijk weer open

We mogen per 11 mei onze diensten weer aanbieden. Onze beroepsgroep heeft in samenwerking met het RIVM aan een hygiëneprotocol gewerkt. We komen snel met aanvullende informatie over hoe we praktisch te werk zullen gaan. Wij wilden dit goede nieuws snel met u delen. met zorgzame groet, Bernard van Engelen en Frans van….

Lees Meer

1 mei 2020 VWS en IGJ in beraad over osteopathie

VWS en IGJ in beraad over osteopathie Publicatiedatum: 01-05-2020 Het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) bericht het volgende: Vanmiddag werd bekend dat de Inspectie (IGJ) en VWS de positie van osteopaten opnieuw bespreken. VWS heeft ons zojuist bericht dat ze in de loop van volgende week duidelijkheid te geven. Uit….

Lees Meer

30 april 2020 Praktijk moet sluiten tot 20 mei

De praktijk heeft weer moeten sluiten. Onze beroepsvereniging heeft op 29 april een mail van het ministerie van VWS ontvangen waardoor onze praktijk is gesloten tot 20 mei. “Er is een verbod op contactberoepen, …. Zoals u in de randvoorwaarden heeft kunnen lezen mag zorg verleend worden als het gaat om zorg uit….

Lees Meer

22 april 2020 Update n.a.v. persconferentie 21 april

Voor wie en onder welke voorwaarden kunnen we nu al iets betekenen

Lees Meer

21 april 2020 Osteopathie Helmond in Coronatijd

Osteopathie richt zich op gezondheid, niet op ziekte!

Lees Meer

1 april 2020 Praktijk gesloten tot en met 28 april

Tot en met 28 april blijft onze praktijk door de verlenging van de maatregelen van onze regering gesloten. Wij zullen iedereen die tot en met 28 april gepland staat een voorstel voor een nieuwe afspraak geven. We hopen dat we onze cliënten weer zo snel mogelijk de benodigde zorg kunnen leveren. Voor paramedici….

Lees Meer

24 maart 2020 Praktijk gesloten tot en met 5 april

Update Coronavirus!Door de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus is de praktijk tot en met 5 april gesloten (als gevolg van de restrictie contactberoepen). Kabinet heeft aangescherpte maatregelen bekend gemaakt Op 23 maart heeft het kabinet strengere maatregelen genomen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit heeft ook gevolgen voor de….

Lees Meer

23 maart 2020 Coronavirus

Coronavirus Zoals uit de mediaberichten van de laatste dagen blijkt verspreidt het coronavirus zich steeds meer over Europa en in Nederland. We begrijpen dat dit zorgwekkend is. Als praktijk volgen we de richtlijnen van het RIVM. Deze richtlijnen worden met grote regelmaat aangepast aan actuele ontwikkelingen. De belangrijkste maatregelen die we op de….

Lees Meer

18 november 2019 Problemen met geïntegreerde navigatie

Het zou kunnen zijn dat uw geïntegreerde navigatie u naar Savant Zorg (Steenovenweg 4) stuurt of via de parkeerplaats bij de automotive campus.

Lees Meer