Actueel

Wij proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

25 mei 2018 Privacystatements – Privacybeleid Praktijk voor Osteopathie Helmond

Privacystatements – Privacybeleid Praktijk voor Osteopathie Helmond Op 25 mei 2018 is de nieuwe Privacywetgeving in werking treden. Het gaat  om de Privacy Richtlijn (95/46/EG) en de Richtlijn privacy en elektronische communicatie (2002/58/EG), de nationale wetten ter uitvoering van deze richtlijnen en/of, in voorkomend geval, de verordening (EU) 2016/679 (de “Algemene Verordening Gegevensbescherming”)…..

Lees Meer

9 maart 2018 Met dieet ADHD te lijf, medicijnen niet meer nodig

Een aangepast dieet heeft baat bij zes op de tien kinderen met ADHD.  Een groot onderzoek in Wageningen moet aantonen hoe dat werkt.  Een soms onhandelbaar jongetje van 7 jaar met ADHD dat verandert in een lief en rustig knaapje, louter door een aangepast dieet. Het klinkt bijna te mooi om waar te….

Lees Meer

27 oktober 2017 Algemene Voorwaarden Osteopathie

Algemene Voorwaarden Osteopathie: Per 1 januari 2017 zijn de Algemene Voorwaarden Osteopathie in werking getreden. Zin zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond, de Patiënte federatie Nederland, het Nederlands Register voor Osteopathie en de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie in het kader van de SER Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg.

Lees Meer

10 oktober 2017 Het lichaam is één geheel

Het lichaam is één geheel Deze filosofische gedachtegang vormt mede de basis van osteopathie.  Rondom elke spier, elk bot, elk orgaan en elke zenuw vinden we een vlies. Al deze vliezen zijn met elkaar verbonden en vormen het fasciale systeem. Ook hier vinden we dus ook de eenheid van ons lichaam terug. In….

Lees Meer

20 september 2017 Wegwerkzaamheden N612 van Lierop tot Helmond

Door wegwerkzaamheden op de N612 van Lierop tot Helmond kunt u van maandag 25 september tot begin november verkeerhinder ondervinden. Meer informatie vindt u op: https://www.helmond.nl/1/nieuws/2017/September/Wegwerkzaamheden-N612-van-Lierop-tot-Helmond

Lees Meer

2 oktober 2015 Osteopathie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Hierdoor heeft het géén invloed op het eigen risico!

– Osteopathie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Hierdoor heeft het géén invloed op het eigen risico! – ‘Ruim 8 procent verzekerden mijdt zorg vanwege eigen risico’ Bron NU.nl 21 september 2015 Bijna een op de vijf verzekerden (18 procent) heeft dit jaar weleens zorg uitgesteld of gemeden. Nagenoeg de helft van hen….

Lees Meer

31 maart 2015 BEHANDELINGEN OSTEOPATHIE LEVERT FORSE KOSTENBESPARING DUITSE VERZEKERAAR

BEHANDELINGEN OSTEOPATHIE LEVERT FORSE KOSTENBESPARING DUITSE VERZEKERAAR Behandelingen via de osteopaat verlichten de klachten en verlagen de kosten op het gebied van geneesmiddelen, materialen, medicijnkosten en ziekenhuisuitgaven per patiënt met ongeveer de helft, blijkt uit een onderzoek dat twee jaar in beslag nam, van 2012 tot en met 2014, door de Duitse ziektekostenverzekeraar….

Lees Meer

6 februari 2015 HERSENLETSEL BIJ KINDEREN: EEN STILLE EPIDEMIE

HERSENLETSEL BIJ KINDEREN: EEN STILLE EPIDEMIE. Elke dag lopen ruim vijftig Nederlandse kinderen en jongeren hersenletsel op door een ongeval, hersentumor, beroerte of geweld. Dit letsel leidt vaak tot levenslange gevolgen. Een bijkomend probleem is dat de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel (NAH) lang onzichtbaar kunnen blijven. Ze komen vooral tot uiting bij grote….

Lees Meer

Vergoedingen Osteopathie 2015

Bron: Zorgwijzer.nl

Zoals u op de site van Zorgwijzer.nl kunt lezen wordt de informatie constant geactualiseerd:

Aan de vermelde vergoedingen op de site van Zorgwijzer.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Zij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van Zorgwijzer.nl verkregen is. Kijk voor de specifieke polisvoorwaarden altijd op de website van de zorgverzekeraar.

http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/osteopathie

U kunt tevens een overzicht vinden op: http://www.osteopathie.nl/kosten_vergoeding.html